Bedrijfsinformatie

Op de foto hierlangs ziet u onze kwekerij in het Oost-Brabantse Beek en Donk. Ons familie bedrijf is jaarrond gevuld met onder andere: vaste planten, heesters en bodembedekkers. Het telen gebeurt voor een groot deel in de cabriokassen. Daarbuiten beschikken we over 2 containervelden. Zo zijn we hier elke dag met een vaste groep personeelsleden bezig om de beste kwaliteit planten voor u te kweken op een duurzame en verantwoorde manier. Onze loods is bijvoorbeeld voorzien van zonnepanelen waarmee we de energie zelf opwekken die wordt gebruikt op het bedrijf. Ook zijn wij bewust bezig met biologische bestrijding en spuiten wij zo min mogelijk niet biologisch afbreekbare middelen. Wij respecteren de natuur en gaan hier verantwoordelijk mee om.

Wilt u op de hoogte blijven van ons actueel aanbod vraag een inlogcode aan op de website en meld u aan voor de wekelijkse mailing door hier te klikken.

Dagelijks hebben wij transport naar Aalsmeer, Bleiswijk, Boskoop, Naaldwijk en Herongen, wat we met plezier voor u regelen samen met Central Point Brabant. 

Bent u gevestigd op een veiling? Dan kunt u onze planten bestellen via Floriday. Ons actuele veilingaanbod is zichtbaar via https://www.floriday.io/ . Veilingnr Floraholland is 79986 
Voor klanten die in Duitsland gevestigd zijn is ons aanvoernummer Landgard: 2971.

Voor plantadvies en tuinontwerp verwijzen wij u graag naar:
Buitenzinnig Tuinontwerpen

 

Wij zijn MPS gecertificeerd!